Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ο Κλουζώ στο τέλος τα καταφέρνει!


Ήταν μην τη ματιάξουμε την Επιτροπή, ότι βγάζει τα λεφτά της, και το γύρισε στο πίκι-πίκι-ραμ! Είναι τόσο αντικειμενική και αμερόληπτη, όσο οι οπαδοί των ομάδων σε ματς Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Μήπως για κάθε συνεδρίαση με ένταση και αντιπαραθέσεις, να κόβεται η αποζημίωση των μελών της, κατά την πατέντα του ΥΠΠΟ;
Από γλωσσολογικής άποψης τώρα, εκτιμώ ότι ο "cabinet man" μπορεί και να σημαίνει τον άνθρωπο του καμπινέ... Αν πρόκειται όμως πράγματι για μαραγκό, γεννάται και το ερώτημα εάν αυτός έκοψε .... απόδειξη για τα χρήματα που πληρώθηκε! Και επειδή η υπόθεση θυμίζει ολίγον από Κλουζώ, θα έχει επιστημονικό ενδιαφέρον επιπέδου "Πυλών Ανεξήγητου" εάν πράγματι βρεθεί ροή μαύρου πολιτικού χρήματος στην εν λόγω περίπτωση. Μην ξεχνάμε ότι και ο Κλουζώ από γκάφες εξιχνίαζε τις υποθέσεις του! (Στη φωτογραφία, ο αρχι-επιθεωρητής εξετάζει τη γνησιότητα του επίμαχου email).
Μ' αυτά και μ' αυτά, με ανανεωμένο ενδιαφέρον αναμένεται και η λειτουργία της Εξεταστικής για την Οικονομία το καλοκαίρι: δωρεάν συναρπαστικά αναγνώσματα για να γελάει ο κάθε πικραμένος στις ελεύθερες πλαζ της Αττικής!
ΥΓ: Οι μεταφραστές του ΥΠΕΞ με ποια διαδικασία προσλήφθηκαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.